شامی کباب معروف ترین نوع شامی است. این غذای خوشمزه که مواد اصلی آن گوشت چرخ کرده ، پیاز ، آرد نخودچی و انواع ادویه هستند طرفداران بسیاری دارد. شامی کباب از غذاهایی محسوب می شود که می توان آن را به همراه نان یا برنج به دلخواه سرو کرد. در این دستور سریع ترین روش پخت شامی کباب را آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر شامی کباب تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه شامی کباب در ادامه با همدوره همراه باشید.

مواد لازم شامی کباب گوشت چرخ کرده۴۰۰ گرم آرد نخودچی۱۰۰ گرم تخم مرغ۱ عددپیاز۲ عددفلفل سیاه به میزان لازم روغن مایع به میزان لازم نمک به میزان لازم زردچوبه به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده می کنیم ، سپس پیاز رنده شده را با دست فشار می دهیم و آب آن را می گیریم و پیاز آب گرفته را با گوشت چرخ کرده مخلوط می کنیم. در این مرحله آرد نخودچی را به همراه نمک ، زردچوبه و فلفل به مایه شامی اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن تخم مرغ مواد را خوب ورز می دهیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند. در صورت تمایل می توانید ۱ یا ۲ سیب زمینی هم رنده کنید و پس از گرفتن آب سیب زمینی ها آنها را به مایه شامی کباب اضافه کنید.

نکته مهم در این مرحله این است که اگر مایه شامی کباب شل شده بود مقداری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. اگر آرد نخودچی در دسترس نداشتید می توانید از نان خشک پودر شده استفاده کنید. بهتر است مایه شامی را چند ساعتی در یخچال قرار دهیم.

این کار باعث می شود مایه شامی کباب استراحت کند و در پایان پس از سرخ کردن شامی ها نتیجه کار بهتر شود. پس از اینکه مایه استراحت کرد آن را از یخچال خارج می کنیم. یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و مقداری روغن داخلش می ریزیم.


چگونه شامی کباب خوشمزه درست کنیم؟

شامی ,کباب ,مایه ,آرد ,لازم ,میزان ,شامی کباب ,مایه شامی ,می کنیم ,در این ,به میزان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

daghdash دانلود کتاب الکترونیکی دانلود فایل های کمیاب مرکز مشاوره کنکور جدیدی نژاد نی نوای الهی دانلود تحقيق و مقالات دانشگاهي بنارانه آرلیس mahtbvectorc حرفهایی که نمیخواهم فراموش کنم